background image

Sandra Reemer

Barbara Alexandra Reemer (Bandoeng, 17-10-1950) treedt als twaalfjarig kindsterretje op met haar tienjarige broer Franky, die gitaar speelt. Sandra maakt een tiental singles in deze periode. In 1968 vormt Sandra Reemer met Dries Holten Sandra & Andres. Tot 1975 heeft het duo maar liefst 13 top 40-hits. In 1972 bereiken zij een vierde plaats op het Eurovisie Songfestival met Als Het Om De Liefde Gaat. Nog tweemaal vertegenwoordigt Sandra Nederland op het Eurovisie Songfestival, in 1976 op de solotour met The Party's Over (negende plaats) en in 1979 met de groep Xandra (twaalfde plaats).

In de jaren tachtig schakelt Sandra, deels onder de hoede van haar toenmalige echtgenoot Ferdi Bolland, over naar een wat volwassener repertoire. Daarnaast is zij actief als televisiepresentatrice en als 'bekende Nederlander'. Zo presenteert ze samen met Jos Brink ‘Wedden dat’.

Sandra Reemer met pianobegeleiding door Dolf de Vries

* live-band van 3 tot 5 man bezetting * live orkest van 8-10 man muzikanten en backingvocals

Tijdens dit stijlvolle optreden zullen verschillende nummers uit het American Songboek repertoire ten gehore worden gebracht. Onder begeleiding van piano, live-band of orkest zorgt Sandra Reemer voor een stijlvolle sfeer met tijdloze muziek. U wordt meegenomen in een jazzy muzikale reis op nummers als; Beyond the Sea, This will be, Could this be Magic en meer.

Sandra Reemer solo met orkestband begeleiding

In een optreden van 30 minuten zal Sandra haar ervaring op het podium aan u laten zien en laten horen. Enkelen van haar hits zoals, All out of Love, La Colegiala en The Party’s over, zullen tussen Zuid-Amerikaanse klanken en up-tempo popnummers voorbij komen. U zult verrast worden door de gratie waarmee Sandra moeiteloos door verschillende stijlen in de muziek laveert.

boek nu Sandra Reemer >>>