background image

Rob Ronalds

Het uitgebreide repertoire van Rob Ronalds bevat ruim 130(!) zorgvuldig geselecteerde songs, die stuk voor stuk zorgen voor een onvergetelijk optreden. De singles van Rob klinken vaak op de radio en de tv.

In 1992 verschijnt Rob Ronalds op de televisie, waar hij in de populaire Soundmixshow van Hennie Huisman een indrukwekkende René Froger neerzet. Talloze optredens volgen, en Rob zingt zich meer en meer 'in de kijker'. 1996 breekt aan en een nieuwe uitdaging begint voor Rob als publieksentertainer bij het Tv programma Te land , Ter zee en in de lucht.

Klaar voor het "grote publiek" doet Rob vervolgens voorprogramma's bij Rob de Nijs, en zingt hij samen met René Froger. Ook optredens van Ruth Jacott en Marco Borsato worden regelmatig door Rob Ronalds voorafgegaan. De kans dat u Rob dus al heeft zien optreden is levensgroot. Prachtige liedjes als "This is the moment", "Copacabana", " Love is in the air", "De vrolijke koster", "Malle Babbe", "Het spoor", "Jordaan Medley", "Liever dan Lief" en "Banger hart" krijgen een ereplaats in zijn show.

Ook heeft Rob recentelijk nog een aantal hits gescored: "Och was ik maar..." (2007) "Haar rode lampie" (2008) "De heilsoldaat" (2009).

Het repertoire van Rob Ronalds is zo divers, beginnend met feest, ballads, apres ski, pop, Nederlandstalig. Kortom u vraagt en hij zingt.

boek nu Rob Ronalds >>>