background image

De Romeo's

We schrijven april 2003. Davy en Chris staan samen in de musical Romeo & Julia… het kriebelt ! Gunther, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen. En wat een kar… Samen met de eerste lichting idolen doen ze meteen dat jaar de vtm zomertour, net als de volgende 4 jaar. Tussendoor voornamelijk bedrijfsfeesten en na een aantal jaar beslissen ze dan toch volop de kaart van de feesttenten en dorpsfeesten te trekken. Maar ook de festivals blijven niet achterwege. Een mix van live en live on tape optredens maakt hen populair bij jong en oud.

In 2004 duiken ze de studio in en komen naar buiten met wat uitmondt in 2 nederlandstalige singles en diverse TOTZ optredens, dat bestond toen nog. In 2006 maken ze hun eerste full cd, non stop party. De titel zegt genoeg, één groot feest met de hotste medleys. In 2008 gevolgd door ‘the party goes on’. Ondertussen zijn de romeo’s niet meer weg te denken uit het Vlaamse amusementsland. Van feesttent over braderij naar het volgende bedrijfsevent, overal komen je ze wel eens tegen.

Sinds dat jaar zijn ze ook niet meer weg te denken van de moeder der schlagerfestivals, namelijk dat van Hasselt. Je zou haast gaan denken, beter kan niet. Maar toch, In 2009 mogen ze hun eerste eigen Ethias Arena feestje opzetten, ‘Het Zingpaleis’, het grootste meezingfeest van’t land en sindsdien ook een niet meer weg te denken waarde ! Maar dan… we schrijven 2011, de romeo’s verrassen vriend en vijand door een compleet volledig nederlandstalig album op te nemen, boenk erop ! goud in een minimum van tijd, inclusief dé zomerhit van het jaar ‘Viva De Romeo’s’ !

Ondertussen zijn we klaar voor onze 10e zomer en een nieuw nederlandstalig album, waarvan de tweede single ‘Vlaanderen Feest’ reeds verkrijgbaar is.

boek nu De Romeo's >>>