background image

Kus

Na vijf jaar touren, meerdere nummer één hits, een eigen TV serie, 2 theatertours, 4 albums, 3 dvd’s en zelfs een eigen film hebben de meiden van KUS, na een rustperiode van een half jaar, besloten met z’n drieën door te gaan. Na de zwangerschapsperiode van Meike , die inmiddels bevallen is van een schitterende zoon en het zwangerschapsverlof van Monique die een hele mooie dochter heeft, zijn Meike , Monique en Anouk volop aan het optreden.

Vanaf juni 2010 is iedereen weer aan het genieten van de live optredens met de grootste hits van KUS!

Dat de meiden terug kunnen kijken op een paar turbulente jaren staat vast: een nummer 1 hit (Lekker Ding), een Gouden Award voor hun debuutalbum, een eigen TV serie op Nickelodeon (en uitgebracht op DVD), twee megahits van Kerstsingles waarbij KUS samenwerkt met o.a. René Froger, Chris en Vivienne (Nickelodeon). Maar de meiden crosten ook nog eens heel Nederland door met een eigen theatertour KUS Je Vrienden, die op DVD is verschenen en KUS zong de titelsong van de animatiefilm HAAIBAAI; ze kregen zelfs alle vier een stemrol aangeboden! Alsof dat nog niet genoeg is…? Zeker niet! De meiden én de fans wilden meer KUS! Dus was het tijd voor nieuwe muziek en vooral veel hits. Het recentste album van KUS heet, hoe toepasselijk, KUS Voor Jou. Voor de fans en iedereen die van muziek en fun houdt! KUS Voor Jou is een vrolijk album geworden waarop kids (en papa’s en mama’s) heerlijk kunnen meezingen en -dansen.

Theatertour

De eerste theatershow, Kus Je Vrienden, was een groot succes. Meike, Fleur, Anouk en Monique stonden wekelijks in uitverkochte theaters door heel Nederland. Begeleid door vier leuke dansers, maakten de meiden de gekste avonturen mee op het podium en zongen samen met het publiek de grootste KUS-hits. Helaas kwam er ook weer een einde aan het theaterseizoen. Maar KUS en de fans hebben zich zo vermaakt, dat een nieuwe theatershow gelukkig niet kon uitblijven. En dus waren de meiden in het seizoen ‘07/’08 weer volop te zien in de landelijke theaters, ditmaal met een nóg spectaculairdere show, KUS Voor Jou!

Superster-The Battle in België en Nederland

Op kidszender Nickelodeon was in 2007 Superster-The Battle te zien. Talenten tussen de 9 en 15 jaar oud werden in dit programma uitgedaagd om hun kunsten op gebied van zang, dans en show te laten zien. De tien talenten werden beoordeeld door een jonge vakkundige jury. Anouk, Meike, Fleur en Monique van KUS begeleidden de kandidaten in de weg naar roem.

boek nu Kus >>>