background image

Glennis Grace

Op 11-jarige leeftijd was daar het Unicef Gala for Kids. Grote sterren als Audrey Hepburn en Julio Iglesias waren daarbij aanwezig. Het talent van Glenda werd door hen ook opgemerkt, want Julio vroeg haar om een duet met hem te zingen tijdens een van zijn concerten in Nederland.

Een jaar na het Gala van Unicef stond Glenda weer op het podium van , waarbij ze samen met Julio het nummer "One moment in time" vertolkten.

Op 16-jarige leeftijd kwam er landelijke bekendheid in zicht. Na de voorrondes van de soundmixshow 1994, kwam ze steeds verder en won ze uiteindelijk de finale met haar vertolking van Whitney Houston's 'One moment in time".

De wereld van Glenda veranderde volkomen. Een week na de hectiek kwam er een single uit; "I'm gonna be strong". Deze bereikte de 12e plaats in de top100. Haar eerste album ‘Real Emotion’ kwam uit in 1995.

In maart 1999 stond Glennis Grace 5 dagen lang in een bomvol Ahoy met Frans Bauer. Hun duet uit de West Side Story oogste alom bewondering. In 2005 vertegenwoordigt ze Nederland tijdens het songfestival met haar nummer "My Impossible Dream".

Glennis Grace heeft zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres die met haar imponerende stemgeluid en professionele performance een veelbesproken act is geworden op vele bedrijfsfeesten en andere grote evenementen.

boek nu Glennis Grace >>>