background image

Frank van Etten

Met Frank’s carrière gaat het nu bijzonder goed. Twee jaar geleden had hij nog amper 4 optredens per maand nu heeft hij er vier per week en daarvan bijna de helft in Brabant. Want in Brabant, is het Hollandse lied en dus ook Frank’s muziek razend populair.

Tijdens één van die optredens, Frank was toen 19 jaar, kwam hij in kontakt met het producers duo Henny Thijssen en Gerto Heupink, (songwriters van o.a. André Hazes, Corrie Konings, Renee de Haan etc.) die zo enthousiast waren dat ze Frank aanboden wat studio opnames met hem te maken.

Die opnames kwamen in 2001 terecht bij platenmaatschappij DEE 2 Records en ook daar waren ze van mening dat Frank een groot talent is en zo kon hij op zijn 19e een meerjarige artiestencontract tekenen bij DEE 2 Records.

Zijn eerste single “Pluk alle sterren” kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders en bij Radio Nationaal. Zo ook zijn tweede single “Geluk”, maar de echte doorbraak kwam met zijn derde single “Leef als een zigeuner”. Vooral in Brabant, daar waar het Nederlandse lied nog steeds ongekend populair is, is Frank een absolute topper. Dit bewijst ook de verkopen van zijn debuut album “De weg naar geluk” waarvan al vele duizenden exemplaren over de toonbank gingen.

In 2003 is de vierde single van Frank van Etten verschenen met als titel “Deze nacht ben jij van mij”.Ondertussen heeft Frank 9 cd-sinlges, 4 cd en 1 dvd uitgebracht.

boek nu Frank van Etten >>>