background image

Dre Hazes

1994-2006

Dré Hazes Jr. wordt in 1994 geboren in Woerden. Als kleine jongen groeide Dré op met één van de bekendste vaders van Nederland, André Hazes. Op 23 september 2004 overleed zijn vader onverwacht.

2007

Voor het televisieprogramma 'In duet met André Hazes', naar aanleiding van het duettenalbum 'Samen met Dré', zong Dré Hazes Jr. het lied 'Bedankt mijn vriend' in, van zijn in 2004 helaas te vroeg overleden vader. De stem van Dré Hazes Jr. werd gemixt met de originele vocalen van zijn vader. Het duet tussen vader en zoon werd in oktober 2007 een nummer één hit voor Dré Hazes Jr. in de Nederlandse Top 40.

Op 28 december 2007 deed Dré mee met de tv-programma Kinderen Dansen op het IJs, om donateurs te werven voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

2008

In mei 2008 tijdens het concert 'Samen met DrĂ©' in de Amsterdam Arena zong DrĂ© Jr. onder andere het duet met zijn vader 'Bedankt mijn Vriend'. Ook in het theater doet DrĂ© Hazes Jr. op zijn jonge leeftijd van zich spreken. In 2008 en 2009 is DrĂ© Jr. te zien en te horen geweest als Frank in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het boek van Thea Beckman.

In 2009 werd ook de stem van DrĂ© gekozen voor de stem van Wybie in de Nederlandse bewerking van de 3D-animatiefilm ‘Coraline en de geheime deur’.

2009

Op 15 mei 2009 komt de eerste solo-single uit van de 15-jarige Dré Hazes Jr. met de titel 'Dat weet je...'. Een vrolijke zomernummer met een eigen geluid dat jong en oud aan zal spreken en waarmee Dré definitief in de voetsporen treedt van zijn grote voorbeeld, zijn vader. De single is de voorloper van zijn CD die in het najaar zal verschijnen. Zowel de single als het album zijn geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar (Producers van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Rene Froger).

boek nu Dre Hazes >>>