background image

Alex

Alex heeft in de afgelopen tien jaar zijn sporen als artiest verdiend. Zijn eerste single ‘Een Bossie Rooie Rozen’, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nummer 1 notering in de Mega Top 30 hitlijsten. Op elk feest is ‘Een Bossie Rooie Rozen’ nog steeds een veel gedraaide plaat. De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en stond maar liefst 52 weken in de Mega Top 100. Tijdens het Jubileumconcert van Alex in Noordwijkerhout kreeg hij uit handen van Gerard Joling de Gouden Single Award voor de verkoop van meer dan 25.000 singles van ‘Een Bossie Rooie Rozen’ uitgereikt.

Diverse optredens van Alex in succesvolle programma’s als ‘De Bus’ en ‘Big Brother’ zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger.

Op vele feesten en partijen in binnen en buitenland is Alex een graag geziene gast. Met krakers als ‘Een Bossie Rooie Rozen’, ‘Meissie Meissie’, ‘Festival van Liefde’, ‘Kee Sera Sera’ en ‘Handen die Handen’ gaat het dak er gegarandeerd af. Zijn single Dagdroom werd veel gedraaid op Radio 2.

Het laatste album van Alex heet ‘Alex Grootste Feesthits’. Dit is een overzicht van alle hits inclusief een flink aantal nieuwe nummers. Pas geleden werd Alex door het blad Quote uitgeroepen tot populairste zanger onder de mensen van de Quote 500!!

Dat Alex een positieve uitstraling heeft blijkt ook uit het feit dat Alex door de Burgemeester van de gemeente Noordwijk is uitgeroepen tot " Eerste Ambassadeur van de gemeente Noordwijk".

Bij elk optreden geeft Alex het publiek waar zij recht op heeft: een grandioze sfeer, humor en spetterende feestnummers.

boek nu Alex >>>