background image

Albert West

Zanger/presentator/radio- en televisiemaker Albert West weet al meer dan drie decennia de 'harten' van jong en oud aan zich te binden. Als publiekstrekker op sixties,- en bedrijfsfeesten is Albert West een gouden act.

Als zanger van de Shuffles scoorde hij met 'Cha la la, I need you' een wereldhit (5.000.000 exemplaren), een lied dat altijd, ook tijdens optredens, aan hem verbonden zal blijven. Als solozanger treft men bij Albert tijdens zijn optreden een feest van herkenning aan, wat niet zo moeilijk is als je meer dan 30 hits achter je naam hebt staan.

Ook als presentator staat hij zijn mannetje. Hij maakte vele TV-shows, zoals "Songbook", "Op nieuwe toeren", "Hitmix" en "Sterren op reis". En nog altijd verlangt men in Nederland terug naar zijn populaire radioprogramma. "Het hart van twee", op Radio 2.

Dat hij graag met zo veel mogelijk verschillende mensen wil samenwerken, bewijst hij dagelijks, door samen te werken met de meest beroemde artiesten uit binnen- en buitenland. En hij vindt het heerlijk, dat hij op de bühne live met orkest (zijn muzikale vriendjes!) mag samenwerken. Albert begon in de jaren zestig als veelbelovende jongeman in een Brabantse boerenschuur. Nu mag hij zich een veel gevraagd zanger, spelleider, product- en evenementenpresentator in Nederland noemen.

boek nu Albert West >>>