background image

Yorin Drivin Show

De langstlopende drive-in show van Nederland blijft zijn reputatie als modernste drive-in show van Nederland waarmaken: een spiksplinternieuw hightech decor, met ondermeer 6 TV monitoren die in het decor boven de DJ's hangen, een perfect geluidssysteem en een spetterende lichtshow met veel special effects in grote roboscans.

Spektakel, ouderwets vermaak en moderne muziek, samengevoegd in 4 uur non-stop plezier. Dat zijn slechts enkele van de ingrediƫnten van de oudste, populairste en meest ervaren drive-in show van Nederland: de YorinFM Drive In Show.

Het waren in 1965 mannen als Rob Out, Ad Bouman en Lex Harding die de drive-in show in Nederland introduceerden. Tegenwoordig wordt Nederland als het ware overspoeld door drive-in shows, maar zelden benaderen zij de kwaliteit van de YorinFM Drive In Show. Ga maar na: een drive-in show die per avond op drie verschillende plaatsen tegelijk kan staan, mag gerekend worden tot de grootste van Nederland. Met zo'n 12 discjockeys, waaronder klinkende namen als bijvoorbeeld Wouter van der Goes, Menno Barreveld en Fred de DJ.

boek nu Yorin Drivin Show >>>