background image

Radio 538 Drivin Show

Al meer dan zes jaar zorgt de Radio 538 Drive In Show voor een succesvolle avond. Per jaar wordt de show ruim 100 keer geboekt en trekt meer dan 100.000 bezoekers. De Radio 538 Drive In Show staat garant voor kwaliteit.

Om de kwaliteit van de show te garanderen verkiest de Radio 538 Drive In Show dit boven kwantiteit. De Radio 538 Drive In Show is voorzien van de beste geluidsinstallatie en de mooiste lichtshow. De Radio 538 Drive In show is mede zo succesvol omdat iedere show door een discjockey van Radio 538 gepresenteerd wordt.

WAT BIEDT DE RADIO 538 DRIVE IN SHOW:

- De beste discjockeys van Nederland:

- Barry Paf - jong en wild

- Lindo Duvall - kenner van de dansvloer bij uitstek

- Jeroen Nieuwenhuize - de ultieme mixer

- Jens Timmermans

- Ricky Romein

De Radio 538 Drive In Show is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door 1 of 2 538 Discjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt. Tijdens de show worden er exclusieve Radio 538 Drive In Show t-shirts weggegeven en andere leuke 'hebbedingetjes', aangeboden door de sponsors.

Promotionele ondersteuning:

Iedere show wordt ruimschoots gepromoot. Voorafgaand aan de show wordt de Radio 538 Drive In Show minimaal 20 keer in een spot op Radio 538 aangekondigd. In deze spot worden de plaats en de betreffende zaal of discotheek met naam en toenaam genoemd en natuurlijk welke discjockey de avond verzorgt. Naast radio vermelding krijgt de regionale pers regelmatig informatie over de show, aangevuld met foto's van de betreffende discjockey(s). Dit alles zorgt voor een goede reclame voor uw horeca gelegenheid!!!!

boek nu Radio 538 Drivin Show >>>