background image

DJ Hardwell

DJ Hardwell is een alias voor Robbert van de Corput, geboren in Breda op 7 Januari 1988. Op zijn achtste ontdekte hij zijn liefde voor muziek en begon hij geinspireerd door verschillende stijlen aan zijn eerste mixen en producties.

Na een paar jaar pianoles vond hij dat hij dat een keyboard hem meer te bieden had, en ook ontdekte hij het produceren op de PC en de bijbehorende productiesoftware. Hij zag dat er geen grenzen op dit gebied lagen!

Hardwel was een van de eersten die Bubbling remixen maakte van commerciele clubhits. Zijn remix van Without me (de Drunkenmunkey versie) werd een grote discotheken-hit. Via Radio 538 werd hij in contact gebracht met de Klubbheads en verkreeg zo een contract bij Digidance.

In 2003 maakte hij de officiele remix voor de zomerhit Summerjam, die erg veel gedraaid werd. Hij is ook de man achter de populaire Bubbling Beats CD's en heeft diverse Awards gewonnen, zoals een Urban Award.

Hij draait in clubs en op parties door heel het land. Hij draait Electro/Latin/Groovy House tot Raw Urban en soms zelfs een beetje Techno! Hij heeft ook het album Eclectic Beats gemixt.

Iedereen is het erover eens dat DJ Hardwell een van Nederlands grootste talenten is!

boek nu DJ Hardwell >>>