background image

Vibe

Begin 2006 starten Joost Italiaander, Casper Bours, Joost Raben en Gilbert van Zolingen de band VIBE. De jongens hebben zin om muziek te maken en er is in het oosten van Nederland vraag naar jonge en enthousiaste coverbands.

Met een grote brok ervaring uit voorgaande bands (o.a. Perfect Showband, Kaliber, Up-2-Date e.a.) beginnen de jongens met repeteren, er wordt een professionele crew bij elkaar gezocht en binnen no-time staat de band als een huis. Hun enthousiasme tijdens optredens werpt haar vruchten af en zo staat VIBE het eerste jaar 45 keer op het podium. Anno 2009 speelt VIBE 100 optredens per jaar.

Begin 2008 komt zangeres Maud de heren versterken. Het repertoire wordt in een razend tempo uitgebreid, en Maud draait in no-time op volle kracht mee.

Juli 2008 staat in het teken van de overstap naar geluidsbedrijf HPL uit Losser. Met een nieuwe lichtshow en geluidsinstallatie en een zeer gedreven crew is VIBE klaar voor 'het grote werk'. Het jaar 2008 staat dan ook gelijk in het teken van grote feesttenten, dancings en evenementen.

vibe

Eind 2009 besluit de band in goed overleg met Gilbert de samenwerking te beƫindigen. De drie heren en dame gaan daarom op zoek naar een geschikte vervanger. Deze wordt al snel gevonden. Robin Wijkamp (voormalig frontman Perfect Showband) wordt de nieuwe gitarist / frontman van VIBE.

Een breed repertoire, zeer uitgebreide technische faciliteiten en het grote enthousiasme van de band maakt VIBE zeer all-round, en perfect inzetbaar voor ieder evenement en op iedere locatie.

VIBE en haar Crew halen alles uit de kast voor een verrassende topavond!

boek nu Vibe >>>