background image

Tilt

Dynamische en moderne band met een inmiddels gevestigde naam in het circuit. Al reeds jaren de meest gevraagde band. Tilt is vooral naast uiterst muzikaal, ook speels, vriendelijk en allround. Discotheken, personeelsfeesten, bruiloften, feesttenten, artiestenbegeleidingen of andere gelegenheden zijn met Tilt altijd geslaagd.

Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant binnen deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening wat fantastisch koorwerk oplevert.

In 1980 werd de formatie "TILT" door vijf enthousiaste jongens opgericht die samen één grote hobby hadden: muziek maken! Door de jaren heen en na wat wisselingen is "TILT" uitgegroeid tot een professionele allround band die op welke gelegenheid dan ook de zaal "plat" speelt.

Medeoprichter Frenk de Wert neemt de leadzang en de waanzinnige presentatie op een zeer spontane wijze voor zijn rekening, waarmee hij keer op keer de zaal voor zich wint. Toetsenist Hanz Beekman, ook een TILT-muzikant van het eerste uur, zorgt naast het bespelen van moderne apparatuur voor een heel belangrijk deel van de leadzang.

Topgitarist Michiel van den Boer weet als geen ander het publiek op uitgekiende wijze te entertainen. Naast zijn gitaar bespeelt hij bovendien drums, toetsen, en zingt hij. Bassist Peter Vennings bespeelt naast de basgitaar ook de trompet.

Drummer Conny Bens voegt door zijn sublieme stijl aan elk nummer weer iets speciaals toe. Samen met de bassist zorgt hij voor de strakke basis van de band.

Uiteraard wordt er bij de optredens gebruik gemaakt van de moderne geluids- en (computergestuurde) lichtapparatuur, wat vanuit de zaal bediend wordt door Carlo de Wert (geluid) en Kees Verhoeven (licht). Dit zijn twee vakmensen van de bovenste plank die de perfectie van de muzikanten laten horen en in het licht zetten.

De Tilt-formule werkt altijd!!

boek nu Tilt >>>