background image

Summerland

Orkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Jan van Rijswijk (drums en zang), Harrie van den Heuvel (toetsen en zang), Ben Keijzers (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!),

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje.

3 muzikanten spelen al reeds 29 jaar samen en Ben Keijzers al weer 23 jaar. Frans is als solo zanger sinds 6 jaar onder contract. Frans kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer "Babe" van de "Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, "The Voice" waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

summerland

Summerland is sinds 2005 de EXCLUSIEVE begeleidingsband van de mega populaire zanger JANNES.

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!).

Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit "Aloosie "het bekendst is. Tevens zijn zij te boeken voor een miniconcert met Jannes.

Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

boek nu Summerland >>>