background image

Santa Rosa

“LEGENDS NEVER DIE”

Dé feesttenten show van dit moment…

Legends Never Die

Oud met nieuw zo gemengd dat je geniet van de eerste tot de laatste seconde… dat zijn de ingrediënten in “Legends Never Die”. Een groots opgezet spektakel dat gaat van het repertoire van het vroege begin van Santa Rosa in de jaren 80 tot het huidige “Viva Hollandia” feest-repertoire. De oude tijden zullen wederom herleven in muziek maar zeker ook visueel.

Nieuwe tijden zullen worden ingeleid met supermooie nummers gespeeld in moddervette medleys , van Toto en Foreigner via Europe (The Final Countdown), Van Halen naar nieuwe moderne songs, maar ook Jan Smit, Hazes etc… en niet te vergeten hun eigen Viva Hollandia, die toch nu al een klassieker genoemd kan worden!!! Heb je Mark ooit Bon Jovi horen zingen of zien optreden als David Lee Roth…… Een commercieel repertoire, voor jong én oud !!!!!

Heel apart én bijzonder is onze violist Cyril Whistler hét Muzikale Multitalent.

Belangrijk is om te weten dat er voor gekozen is om deze show in 2010 wederom maar maximaal 50 maal te gaan draaien. De show/tour is en blijft dus zeer exclusief. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken op lichtgebied. Santa Rosa heeft met Mark Waker (ex-MXL) een topzanger en een Frontman van de hoogste klasse. De bekende “Santa Rosa Koppen” van Henk Maas en Willem Vogels op gitaar en toetsen. En op drums en viool/bas de bekendste muzikale broers van Nederland: Jusso en Cyril Whistler.

Santa Rosa’s Superfeest is dé formule voor bruiloften en kleine bedrijfsfeesten. Een Live-band in combinatie met een DJ. Dit is dE oplossing om een avond vanaf het begin tot het einde een drive te geven die je met alleen een Live-band nooit kan bereiken, door de pauzes, muziekkeuze, ect…

Een SuperFeest van Santa Rosa is Muziek en Entertainment van een kwaliteit en een diversiteit zoals alleen van Santa Rosa verwacht kan worden.

Dit format kan compleet aangepast worden aan alle wensen van de klant en aan bijna elk budget !!!

………”dan zijn we der bij en dat is prima…… VIVA HOLLANDIA “……..

boek nu Santa Rosa >>>