background image

Roofgarden Party Band

Opgericht in 1995 door Rudy Nijhuis, John Weijel en Anton Nijen Es, veroverde deze band een onomstreden toppositie in de bruiloften- en evenementenwereld. Roofgarden heeft een eigentijdse uitstraling, en bestaat uit vijf “beulen” van muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Marieke Dollekamp een absolute meerwaarde betekent.

Door de brede inzetbaarheid van de Roofgarden heeft de band zich geliefd gemaakt bij tal van verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings en discotheken, op grote bedrijfsfeesten zowel als op intieme privé-feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties zowel in Nederland als daarbuiten.

Nadat in 2005 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang.

Dit wordt geĂŻllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde.

roofgardenpartyband

Kortom, Roofgarden goes on tour met The Party Explosion. Een frisse show met nog steeds de beste en mooiste covers. Een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden hebben als de mensen voor het podium.

Roofgarden straalt niet, het spat van het podium!

Marieke is dé blikvanger van Roofgarden nieuwe stijl, met haar geweldige stem en haar grenzeloos enthousiasme.

Marieke wordt ondersteund door drummer/zanger Gerrit, gitarist Gertwim, toetsenist Ferdi en bassist Roland.

De flexibiliteit van Roofgarden maakt de band geschikt voor uiteenlopende feesten. Dankzij het grote repertoire (van de jaren ’60 tot nu) weet de band elk feest te laten ontploffen!

boek nu Roofgarden Party Band >>>