background image

Rendez Vous

"U wilt een superfeest? Zorg dan dat Rendez Vous is geweest"

De leden van het show- en dansvloerspecialistenorkest, "Rendez Vous" bivakkeren al jarenlang aan de top van de amusementsindustrie. Tournees door Europa en de USA, zij deden het, samen met nationale en internationale vocale toppers zoals Johnny Logan.

Allround repertoire met aandacht voor de "gouden uren", klassiekers, flashbacks naar de 70er jaren met ondermeer een showblok van populaire disco/danceclassics en een showblok gewijd aan fameuze artiesten als Elvis met een onvervalste rock & (l)roll showtime.

Uiteraard is er ook veel aandacht voor actualiteit...Anouk-, Maroon 5-, Robbie Williams-, Frans Bauer-, Jannes-, Wolter Kroes zijn zomaar een aantal namen die voorbij zullen komen......!!

"Het feest der herkenning" is het motto van Rendez Vous want zonder herkenning géén feest..!

rendezvous

Aan de top blijven is altijd moeilijker dan er te komen. Men houdt bij Rendez Vous dus altijd de vinger aan de pols als het gaat om kwaliteit en actualiteit. De entree van zangeres Maureen zal hier zeker een prominente rol in hebben.

Rendez Vous heeft twee fantastische technici in dienst ( Gerard voor het geluid en Andre Voor het licht) en is mede daardoor zéér flexibel als het gaat om geluidsinstallatie (volume) en lichtinstallatie. Kleine of grote locaties zijn géén probleem want Rendez Vous is voorbereid op alle soorten van evenementen die maar denkbaar zijn.

De muzikale groeten van Rendez Vous èn crew.

 

boek nu Rendez Vous >>>