background image

Perfect Showband

In 1992 is Perfect Showband opgericht. In de beginjaren werden gemiddeld 150 optredens per jaar gedaan en was Perfect Showband een veel gevraagd orkest op allerlei feesten. Ook artiesten wilden in die jaren graag begeleid worden door hun. De tijden veranderen en artiesten gaan steeds meer met een CD naar de optredens en dus heeft ook Perfect Showband het over een andere boeg gegooid.

In 1999 kwam Jeroen als nieuwe drummer, zanger, het jaar daarop werd Robin als frontman aangetrokken voor gitaar en zang, maar dat hij zich binnen de kortste tijd zou ontpoppen als een waar feestbeest op het podium en niet rust voor het publiek uit de bol gaat, was zelfs voor Perfect Showband een verrassing. In 2004 kwam André de bas bespelen en vanaf dat moment stond Perfect Showband muzikaal als een huis.

Het doel van Perfect Showband is om elk optreden een tevreden en feestende menigte achter te laten. Perfect Showband heeft een repertoire waar voor ieder wat in zit.

perfectshowband

Op de bedrijfsfeesten kan het wat beschaafder maar in de feesttenten wordt de zaak volledig op zijn kop gezet. Geen enkel van de 150 optredens per jaar is hetzelfde, een vaste setlijst kent men niet. Van het een naar het ander, dans, feest,actueel,oud, tropisch, rock, alles komt voorbij, alleen en enkel voor dat ene doel: mensen vermaken.

Ondersteund door een moderne geluidsinstallatie met een zeer geavanceerde lichtshow kan Perfect Showband elke uitdaging aan. De nieuwe vrachtwagen dekt de lading compleet….

boek nu Perfect Showband >>>