background image

PAPARAZZI

In 2001 namen Sandro (gitarist) en Marc (toetsenist) het initiatief en richtten de band Paparazzi op. Begonnen als een trio, groeiden zij binnen afzienbare tijd uit tot een vier mans formatie van allure. In de afgelopen jaren heeft Paparazzi zich ontwikkeld tot een professionele, allround band, die zich kan meten met de goede coverbands van Nederland. De huidige bezetting is een dynamisch blok van artiesten, met ieder zijn/haar eigen muzikale roots en unieke kwaliteiten. Hierdoor inspireren en motiveren ze elkaar, waardoor ze zich als band blijven ontwikkelen. Optimalisering en vernieuwing staan hierbij hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid van alle bandleden en hun perfecte samenwerking, weet Paparazzi altijd de juiste sfeer te creƫren, waardoor elk feest een sensationele happening wordt.

VISIE

Laat muziek klinken, zoals het bedoeld is: professionele zang gedragen door een swingende band met een spetterende show en vermakelijk entertainment, dat is waar Paparazzi voor staat!

REPERTOIRE

Het repertoire is zeer breed en toegankelijk voor zowel jong als oud. Van top 40-hits tot danceclassics, van rock tot salsa/meringue en uiteraard ontbreken de nationale en internationale meezingers niet! Paparazzi is van alle markten thuis en laat zich bovendien constant inspireren door actuele muziek.

De repertoire keuze wordt ter plekke afgestemd op publiek, sfeer en eventuele wensen! Op elk willekeurig evenement kan Paparazzi een optreden verzorgen: bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, openingen, beurzen etc.

Ieder feest is een uniek feest!

boek nu PAPARAZZI >>>