background image

Magic Showband

Ervaren, vooruitstrevende allround- band, van hoog niveau, met zeer getalenteerde muzikanten, vol spetterend blaaswerk, en een swingende show vol spektakel.

Snel inschakelen op de sfeer van het moment weet dit allround orkest van uw avond een waar feest te maken. Opvallend is de frisheid van de muziek en de wijze waarop de klanken tot leven worden gebracht.

Tal van instrumenten en stemmen verrijken als een magic touch uw feestavond en worden u met enthousiasme gepresenteerd.

Wanneer u op zoekt bent naar een superband met nog echte live muziek tijdens uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement, dan is De Magic Showband de band voor u. De Magic Showband is de coverband die de bekende dance classics en soulnummers uit de Seventies, Eighties & Nineties in een spetterende live show brengt, waarbij er genoeg ruimte overblijft voor natuurlijk eventueel het Hollandse lied de Magic Showband past zich aan aan uw feest.

Uw feest is ons feest, en ons feest is uw feest!

magicshowband

Door hun muzikale verleden hebben zij hun sporen ruim verdiend. De leden zijn op jonge leeftijd het muzikantenleven ingestapt. Magic is een veelzijdige band met een zeer gevarieerd repertoire. De grote kracht van deze band is dat zij een variatie aan klankkleuren hebben. Deze enthousiaste jongens zorgen voor een meer dan geslaagde happening.

De Magic Showband

Het bewijs dat een orkest professionaliteit, uitstraling en een flinke dosis feest lust kan combineren.

Music The Sound of Magic

boek nu Magic Showband >>>