background image

Hermes House Band

FEEST!

Daar draait het al ruim 25 jaar om bij de Hermes House Band. 10 Studenten, live on stage, en niet meer weg te denken...

Met een ruim assortiment aan verschillende muziekstijlen als disco, pop, rock, smartlappen en eigentijdse hits weet de Hermes House Band elke gelegenheid tot een feest te maken.

Opgericht in 1982 als huisband van Soci√ęteit "Hermes" in Rotterdam, wist de HHB zich op te werken in het studentencircuit en uit te groeien tot een studentencoverband met landelijke bekendheid.

Als klap op de vuurpijl scoorde de Hermes House Band een nummer 1 hit in 1994 met de bewerking van Gloria Gainor's "I Will Survive". Het aanstekelijke "lalala" lijntje is een handelsmerk dat tot in de verste uithoeken van de wereld bekend is.

Toen de eerste (JURASSIC) bezetting erachter kwam dat werk en band niet te combineren waren, werd het systeem van de wisselende bezetting geboren. Zodra een bandlid zijn of haar studententijd zou gaan afsluiten om de werkende wereld in te trekken, werd een opvolger gezocht. Deze gedachte heeft ervoor gezorgd dat de overkoepelende organisatie van (oud) HHB'ers, de Vereniging Paradenpoppenman, bijna 75 leden telt. Buiten de gezelligheid geeft deze vereniging een gedeelte van het geld afkomstig uit de royalties aan een goed doel. De afgelopen 3 jaren was dat de Stichting Colombine.

hermeshouseband

Zo speelt de Hermes House Band al 25 jaren de zaal plat. Nieuwe gezichten, nieuwe outfits, maar nog steeds een jonge, energieke band, waar het feest vanaf spat!

 

boek nu Hermes House Band >>>