background image

Glamourama

Glamourama! is een 12-koppige, spetterende formatie met aan het front vier vrolijke zangeressen, die herkenbare en vrolijke partypop ten gehore brengen.

Met de hits van artiesten als Abba, de Dolly Dots, Grease, Luv’ en vele Songfestival Krakers zorgt dit kleurrijke gezelschap spontaan voor een bijzonder goed humeur én een superfeest van nimmer aflatende vrolijkheid en danslust!

Stella, Nova, Michèle en Josefien vormen het stralende middelpunt van deze band die hard op weg is een begrip te worden in feestpopminnend Nederland. Met hun technisch uitstekende maar vooral aanstekelijke en van een subtiele knipoog voorziene zang- en danspartijen razen ze als wilde amazones over het podium en het publiek.

De hits die daarbij de zaal in worden geslingerd zijn van die klassiekers die iedereen kent. Het onontkoombare plezier van de vier zangeressen, bijgestaan door een flink uit de kluiten gewassen maar fantastisch op elkaar ingespeelde band (inclusief een uitgebreide blazerssectie) staat garant voor een mega-swingend spektakel en zorgt er voor dat het bijkans onmogelijk is om nĂ­et mee te zingen en springen.

boek nu Glamourama >>>