background image

De Millennium Showband

Wat maakt een groep muzikanten tot een succesvolle band? Is het de muziek, de presentatie, het showelement? Uiteraard is het een combinatie van een aantal aspecten. Het is in de eerste plaats heel belangrijk om de sfeer aan te voelen in de zaal en daarop in te spelen. Daarvoor heb je een breed repertoire nodig, een combinatie van dansmuziek, gezellige meezingers en nummers uit de periode van de jaren zestig tot en met nu. Van engelse wals tot soul en van tango tot rock.

De Millennium Showband uit Enschede speelt al vele jaren lang op bruiloften maar ook op personeels- en buurtfeesten, op schuttersfeesten en op iedere andere feestelijke gelegenheid.

Voor een beperkt gezelschap maar met even groot gemak ook in een grote feesttent. En het is juist die ervaring, in combinatie met de muzikale kwaliteiten, die deze band tot een gezelschap van routiniers maakt.

Maar wel muzikanten die het optreden met de band nog steeds als hun hobby zien en daardoor iedere avond opnieuw gemotiveerd en enthousiast voor het publiek verschijnen.

millenniumshowband

Millennium Akoesties

Een bruiloft of personeelsfeest kan worden begonnen met Millennium Akoesties. Dat zijn 20-30 minuten muziek met akoestische instrumenten, zoals accordeon, gitaren en zang. Het wordt gebracht op een aangenaam geluidsniveau zodat de mensen bij binnenkomst even rustig kunnen praten.

boek nu De Millennium Showband >>>