background image

Bob East Showband

Al jaren staat de Bob East Showband bovenaan de Europese lijst van "Beste allround dans-/show- en begeleidingsorkesten". Deze plaats heeft de band niet alleen bereikt door muzikale virtuositeit, maar juist door de show kwaliteiten èn perfecte artiesten-begeleiding. De zeven vaste bandleden bespelen ieder een scala aan instrumenten! Hierbij zijn ook de vocale prestaties van een bijzonder hoog niveau! Gezamenlijk betekent dit dat de Bob East Showband zonder twijfel op alle fronten een stabiele eenheid genoemd mag worden.

De Bob East Showband is niet alleen muzikaal veelzijdig, maar ook het indrukwekkende en vermakelijke showblok van bijna drie kwartier is voor Nederland uniek te noemen! Een specifiek onderdeel hiervan , de spectaculaire Queen-medley, betekent door de combinatie van licht, geluid, rookeffecten, vuurwerk en de zuivere zangstemmen van de heren, voor iedereen die dit ooit heeft meegemaakt, een ware belevenis.

In ons land telt men, wat populaire top-artiesten betreft, maar een aantal "blijvende" talenten, die ook nog live begeleid willen worden door een orkest. Enkele voorbeelden hiervan zijn natuurlijk Lee Towers, Anita Meyer, Marco Borsato, Gerard Joling, maar ook een internationale grootheid als Johnny Logan. Met veel genoegen laten zij zich door de Bob East Showband van hun muzikale basis voorzien. In televisie makend Nederland is men zich er ook van bewust wat de Bob East Showband, als live showorkest, toe kan voegen aan een tv-showprogramma. Het orkest verleende ondermeer medewerking aan produkties voor de omroepen Veronica, de NCRV en Tros alsook de beide RTL-zenders.

bobeastshowband

Ook buiten onze landsgrenzen geniet de Bob East Showband grote populariteit. Dit blijkt onder andere uit het feit dat het orkest voor BMW aan de wereld dealerweken in M√ľnchen muzikale medewerking verleende. Ook voor andere multinationals zijn de afgelopen jaren regelmatig optredens, in onder andere het Cara√Įbisch gebied en het Verre-oosten (Bangkok), verzorgd! Met trots presenteert het orkest een geheel in eigen beheer uitgebrachte cd en video met daarop 'highligts' uit het omvangrijk repertoire.

Bob East Showband is al vele jaren een professioneel orkest met allure. Bij elk optreden staat het orkest garant voor succes en kwaliteit. De combinatie van een perfecte technische ondersteuning en de fantastische sfeer op de b√ľhne zorgt telkens weer voor een niet te evenaren spektakel.

boek nu Bob East Showband >>>