background image

Alpha Live

Er waait een frisse wind door het Entertainmentcircuit! ALPHALIVE, voorheen de Alpha Showband, beklimt de internationale podia met een nieuwe bezetting, een nieuwe naam en een nieuw repertoire. Hiermee opent ALPHALIVE de deur naar een bruisende, inspirerende en creatieve toekomst!

ALPHALIVE maakt muziek zoals het bedoeld is: eerlijk, live en recht uit het hart, een dynamische band waarin muzikaliteit en enthousiasme hand in hand gaan!

Elk feest is uniek en verdient dus ook muziek ‘op maat’. Uw specifieke wensen, een scherp ontwikkeld zesde zintuig voor feest én een onuitputtelijke keuze uit nummers en stijlen garanderen een unieke happening! Elk feest met ALPHALIVE is anders, met maar één enkele overeenkomst; het dak gaat eraf!

ALPHALIVE heeft haar naamsbekendheid verworven door grote evenementen op zijn kop te zetten zoals kermissen, dorpsfeesten en festivals. Ook voor bedrijfsfeesten en bruiloften draait ALPHALIVE haar hand echter niet om. Door een persoonlijke benadering en een tomeloze inzet behoren ook deze feesten nu tot de specialiteiten van ALPHALIVE.

Door mee te werken aan diverse projecten, waaronder een DVD opname met Jochem van Gelder, het Streeksongfestival en het begeleiden van meerdere nationale artiesten, wist ALPHALIVE zich te manifesteren in het beroepscircuit. Niet voor niets is ALPHA LIVE al meer dan 15 jaar één van de meest gevraagde orkesten van Nederland!

 

boek nu Alpha Live >>>